Hateboer pakt met Atalanta punt op bezoek bij Torino

2 december 2017, 23:09

In de middenmoot van de Serie A hebben Torino en Atalanta Bergamo elkaar in evenwicht gehouden. In het Stadio Olimpico Grande Torino werd het zaterdag 1-1.

Nicolas N'Koulou kopte Torino tegen het einde van de eerste helft uit een hoekschop op voorsprong. Invaller Josip Ilicic bracht Atalanta negen minuten na de pauze langszij. Andrea Petagna zette de Sloveen vrij met een fraaie voetbeweging, waarna Ilicic keurig raak schoot. In de slotfase dacht Atalanta een penalty te krijgen na een overtreding van Torino-keeper Salvatore Sirigu op de doorgebroken Alejandro Gomez, maar de video-arbitrage constateerde dat laatstgenoemde al buitenspel stond toen hij werd aangespeeld.

Torino en Atalanta hebben allebei twintig punten, waarmee ze samen met AC Milan, Bologna en Chievo op een gedeelde zevende plaats in de Serie A staan. Milan, Bologna en Chievo komen later deze speelronde nog in actie.

Bij Atalanta speelde Hans Hateboer de hele wedstrijd, Marten de Roon was afwezig.