Van Bronckhorst: "We werden onrustig en nerveus"

2 december 2017, 23:24

Feyenoord boekte zaterdagavond de eerste zege in De Kuip sinds augustus door Vitesse met 1-0 te verslaan. Giovanni van Bronckhorst zag dat zijn ploeg niet de beste wedstrijd speelde tegen Vitesse, maar zag desondanks genoeg positieve punten.

"Dit was een belangrijke overwinning", zegt Van Bronckhorst direct na afloop voor de camera van FOX Sports. Voor rust kwam Feyenoord tot redelijk wat mogelijkheden, maar na de pauze werd het wat minder. "De tweede helft was matig, we creërden goede kansen, maar naarmate de minuten verstreken werden we onrustig en nerveus. Dat kwam het spel niet ten goede. We gingen te vaak naar achteren, terwijl we juist naar voren moesten spelen", analyseert hij.

Van Bronckhorst denkt dat het feit dat Feyenoord zo lang niet wist te winnen in eigen huis ook een rol speelde bij de nerveuze indruk die zijn ploeg af en toe maakte. "Daarom ben ik blij dat het nu wel gebeurt. Als we in ons spel wisten te komen dan kregen we ook direct goede kansen."

Feyenoord kreeg nog een tegenslag te verwerken door het uitvallen van aanvoerder Karim El Ahmadi. Hij had last van zijn knie. "Hij wordt nu onderzocht. Ik weet niet wat het is en daar hopen we snel duidelijkheid over te krijgen. Er is nog niet veel over te zeggen, maar ik hoop dat het niet ernstig is", aldus Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen