Fraser: "Soms verlies je een wedstrijd in de beginfase"

3 december 2017, 00:05

Henk Fraser zag Vitesse op bezoek bij Feyenoord nipt met 1-0 verliezen. De trainer baalde vooral van het feit dat Vitesse, zeker in de tweede helft, de bovenliggende partij was, maar dat niet wist uit te drukken in kansen en doelpunten.

Fraser vond dat Vitesse vooral in de eerste helft slecht voor de dag kwam. "Soms verlies je een wedstrijd al in de beginfase en dat was vandaag het geval. We waren te afwachtend en je weet dat Feyenoord thuis dan het initiatief gaat nemen. We nemen het uiteindelijk wel over en daar zijn we dan ook tevreden over. Ook in de eerste helft, toen weg geen overwicht hadden, kregen we de meeste kansen. In de tweede helft hadden we wel het overwicht, maar kregen we niet de kansen."

Dan was er nog het moment waar Vitesse een strafschop hoopte te krijgen nadat Milot Rashica onderuit werd gelopen. "Ik denk dat we daar een penalty voor hadden moeten krijgen", zegt Fraser na het terugzien van de beelden. "Maar de scheidsrechter floot zo goed dat ik daar niet over wil klagen. Hij liet veel toe en daardoor werd het een echte wedstrijd. Ik vind dat we naar dat niveau van scheidsrechters moeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen