Zidane over 'rode' Sergio Ramos: "Hij vond het geen tweede kaart"

3 december 2017, 09:23

Na moeizame weken in La Liga verzuimde Real Madrid zaterdagavond om te profiteren van het puntverlies van FC Barcelona. Op bezoek bij Athletic Bilbao kwam de Koninklijke niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Ook kreeg Sergio Ramos wéér een rode kaart.

Het was zijn negentiende rode kaart in de geschiedenis van de Spaanse competitie en daarmee is hij officieel recordhouder. Een dubieuze eer. De verdediger kreeg zijn tweede gele prent, omdat hij zijn arm in het gezicht van aanvaller Aritz Aduriz legde. "Hij is boos. Hij vond het zeker geen kaart waard", sprak trainer Zinédine Zidane.

De oefenmeester was niet tevreden met de remise. "Al kunnen we veel slechter spelen. En we verdienden meer dan een gelijkspel, net als tegen Atlético Madrid. Maar de goals vallen net niet. Maak je de kansen net wel af, heb je vier punten meer en is de situatie totaal anders."

Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, zij konden al op redelijk wat kritiek rekenen dit seizoen, raakten beiden de paal. Toch weigerde Zidane het al op te geven. "We moeten positief blijven. Als we zo blijven spelen, komen de doelpunten vanzelf. Vorig jaar scoorden we vaak in de slotfase van duels. Nu eventjes niet", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen