Bosz voelt steun van clubleiding: "Ze stralen vertrouwen uit"

3 december 2017, 12:03

Peter Bosz voelt het volledige vertrouwen van de clubleiding van Borussia Dortmund. Ondanks de tegenvallende resultaten, voelt hij nog altijd heel veel warmte. "Ze zien elke dag hoe ik werk, misschien speelt dat ook mee."

Na het gelijkspel tegen Bayer Leverkusen sprak voorzitter Hans-Joachim Watzke duidelijke taal: Bosz hoeft niet te vrezen voor zijn baan. Ze willen met de coach het tij keren. "Vanaf het begin werk ik uitstekend met hen samen. Dat vertrouwen is er, dat stralen ze uit. Dat hoeven ze echt niet elke week te zeggen. Die warmte voel ik."

Toch weet Bosz ook dat de slechte resultaten maar niet voort kunnen blijven duren. "Bij een topclub moet je winnen. Dat moet niet te lang meer gaan duren", aldus de coach tegenover FOX Sports.

Tegen Leverkusen werd er net als vorige week tegen Schalke 04 weer een gelijkspel gehaald. In de eerste helft was BVB de mindere, maar na een rode kaart voor Wendell kreeg de ploeg van Bosz de overhand. "We speelden met minder zelfvertrouwen dan aan het begin van dit seizoen. Dat is menselijk, we hebben veel jonge spelers. Ook vielen er twee spelers zwaargeblesseerd uit. Weer twee spelers die we lang moeten missen. Dus ik vind wel dat de spelers hun rug gerecht hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen