Uitblinker De Gea blij met heldenrol: "Voelde me onverslaanbaar"

3 december 2017, 14:25

David de Gea speelde zaterdag in duel met Arsenal een heldenrol door bijna elke bal uit zijn doel te ranselen. Mede dankzij zijn ijzersterke optreden won Manchester United met 1-3 bij The Gunners. "Op een gegeven moment voel je je onverslaanbaar", aldus de goalie.

"Als je begint met een mooie redding en een goed gevoel, dan voel je je op een gegeven moment onverslaanbaar. We scoorden twee belangrijke goals en vervolgens verloren we een beetje van ons overwicht, maar al met al was het een goed optreden", vertelde de keeper op de clubwebsite.

Met een dubbele reactie op de inzetten van Alexandre Lacazette en Alexis Sánchez hield hij United op de been in een moeilijke fase. "Dat was mijn mooiste redding van het duel", vond De Gea, die ook een eigen doelpunt van Romelu Lukaku maar ternauwernood voorkwam.

Na een rode kaart van Paul Pogba moest Manchester United sowieso nog flink aan de bak tegen Arsenal. De Gea: "Zonder Paul hebben we beter verdedigd. Arsenal heeft weinig gecreëerd, dus dan is het terecht dat we drie punten pakken. We zijn echt blij met deze zege. Dat geeft veel vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen