[BUITENLAND] Memphis weer van waarde, Fenerbahçe wint

3 december 2017, 19:49

Mede dankzij Memphis Depay heeft Olympique Lyon zondag een overwinning geboekt op Caen (1-2). In Turkije klopte Fenerbahçe Kasimpasa met 4-2 en blijft de werkgever van Vincent Janssen en Robin van Persie, die de hele wedstrijd op de bank zat, tot de titelkandidaten behoren.

Ligue 1

Caen - Olympique Lyon 1-2

Memphis Depay is weer van waarde geweest voor Olympique Lyon, waar Kenny Tete tegen Caen ook de hele wedstrijd meespeelde. Memphis bereidde de beide doelpunten van Lyon voor in de met 1-2 gewonnen wedstrijd. Maxwell Cornet scoorde in de herkansing van een poging van de Nederlander. De assist van de 0-2 van Mariano Diaz kwam ook op naam van Memphis, die de spits met een interceptie in staat stelde te scoren. Nabil Fekir had op aangeven van Memphis ook nog een derde doelpunt voor Lyon kunnen maken, maar faalde. De treffer van Caen kwam op naam van Ivan Santini.

Süper Lig

Fenerbahçe - Kasimpasa 4-2

Fenerbahçe blijft in het spoor van koploper Istanbul Basaksehir. Zonder de geschorse Janssen ontdeed de Turkse topclubs zich in de tweede helft van middenmoter Kasimpasa. Roman Neustädter (Fenerbahçe) en Bernard Mensah (Kasimpasa) zorgden voor een 1-1 ruststand, door doelpunten van Giuliano (2x) en invaller Mathieu Valbuena nam Fener definitief afstand. De goal van Jhon Murillo was voor de statistieken. Fenerbahce deelt de derde positie in de Süper Lig met Besiktas, op vier punten achterstand van Basaksehir.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen