Ambrose: "Moesten fans na Ajax iets teruggeven"

3 december 2017, 20:20   Bijgewerkt: 3 december 2017, 20:48

Bij NAC Breda is iedereen opgelucht na de overwinning op Excelsior (3-1). Dat omdat de 0-8 nederlaag van twee weken geleden tegen Ajax hard was aangekomen. De ploeg uit Brabant is op de ranglijst FC Twente en Sparta voorbij en staat vijftiende.

"We hebben rumoerige tijden achter de rug hier in Breda", zegt Rob Penders, die de geschorste Stijn Vreven verving, op de website van de Parel van het Zuiden. "Je verliest met 0-8 van Ajax, dat doet toch wat met een groep jonge spelers. Vorige week tegen Heracles was de eerste helft ook matig, maar in de tweede ging alles steeds beter. Dan is het interessant om te kijken hoe dat uitpakt tegen Excelsior. Ik vond dat we daar goed op hebben voort geborduurd."

Thierry Ambrose nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening. De spits maakte die beide goals vanaf de penaltystip. "In de groep leefde het gevoel dat we iets moesten teruggeven aan de supporters na de nederlaag tegen Ajax. We speelden deze wedstrijd goed vond ik. Voor mij was het ook lekker om weer eens te scoren, het was niet makkelijk om zolang droog te staan (tien wedstrijden, red.). Ik train er hard voor en dat het zich vanavond dan uitbetaald, is mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen