Gisteren gemist: Go Ahead ontslaat trainer, City wint moeizaam

4 december 2017, 00:30   Bijgewerkt: 3 december 2017, 23:34

In de nieuwe rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

Go Ahead Eagles stuurt trainer Vlemmings de laan uit

Leon Vlemmings is vertrokken als trainer van Go Ahead Eagles. Dat maakte de club uit Deventer zondag bekend. Als gevolg van de teleurstellende resultaten in de Jupiler League zat het ontslag voor de hoofdtrainer er al een tijdje aan te komen.

Manchester City worstelt zich pas laat los van West Ham

Manchester City heeft zondag met hangen en wurgen West Ham United van zich afgeschud. The Citizens bogen in de tweede helft een achterstand om en wonnen met 2-1. Pas in de slotfase van de wedstrijd moesten The Hammers zich overgeven.

Sportgala: Martens valt af, nominaties voor Oranje en Wiegman

Lieke Martens is afgevallen voor de titel 'Sportvrouw van het Jaar'. De beste voetbalster ter wereld stond op een shortlist, maar behoort niet tot de drie definitieve kanshebsters. De Oranje-vrouwen en Sarina Wiegman zijn wel genomineerd voor respectievelijk 'Sportploeg van het Jaar' en 'Coach van het Jaar'.

Memphis weer van waarde voor Olympique Lyon

Mede dankzij Memphis Depay won Olympique Lyon op bezoek bij Caen (1-2). De Oranje-aanvaller was bij beide doelpunten betrokken.

Vormer voorkomt grote blamage van Club Brugge

Ruud Vormer voorkwam zondag een grote blamage van Club Bruge. Door een penalty te benutten verloor de koploper niet van hekkensluiter Eupen (2-2).

Belangrijkste uitslagen:

NAC Breda - Excelsior 3-1

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 3-0

Montpellier - Olypique Marseille 1-1

Sampdoria - Lazio Roma 1-2

Las Palmas - Real Betis 1-0

Fenerbahçe - Kasimpasa 4-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen