[BUITENLAND] Vormer voorkomt grote blamage van Brugge

3 december 2017, 22:23

Ruud Vormer heeft een grote blamage van Club Brugge voorkomen. Door een penalty te benutten verloor de koploper zondag niet van hekkensluiter Eupen (2-2). In Duitsland blies VfL Wolfsburg Borussia Mönchengladbach van de roze wolk.

Pro League

Eupen - Club Brugge 2-2

Vormer vertolkte een hoofdrol, want naast de gelijkmaker stond de middenvelder ook aan de basis van de aansluitingstreffer van Emmanuel Dennis. Brugge keek na het eerste kwartier al tegen een 2-0 achterstand aan. Mbaye Leye en Jordan Loties bezorgden Eupen een bliksemstart. Jordy Clasie speelde als invaller nog een half uur mee, Stefano Denswil kreeg geen speelminuten. Club Brugge blijft bovenaan staan, met zes punten voorsprong op Charleroi.

Zulte-Waregem - AA Gent 0-1

Zulte Waregem, in de Europa League nog tegenstander van Vitesse, blijft in de middenmoot het rechterrijtje. De club verloor in eigen huis van AA Gent, dat door de 0-1 overwinning de top-vijf van de Belgische competitie binnendringt. Moses Simon scoorde het enige doelpunt. Gent eindigde de wedstrijd met tien man.

Bundesliga

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 3-0

Borussia Mönchengladbach heeft de stunt van vorige week tegen Bayern München een slecht vervolg gegeven. Die Fohlen waren zondag kansloos op bezoek bij Wolfsburg: 3-0. Yunus Malli, Daniel Didavi en Joshua Guilavogui hielden Wolfsburg aan een belangrijke zege, want zo heeft de club weer iets minder degradatiestress. Paul Verhaegh was bij Wolfsburg de enige Nederlander die meespeelde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen