Streppel blijft rustig bij Heerenveen, ondanks toenemende kritiek

4 december 2017, 08:12

De gelijkenissen bij SC Heerenveen tussen vorig en dit seizoen zijn goed zichtbaar. Net als een jaar geleden begonnen de Friezen uitstekend aan de competitie en oogden ze lof voor het aanvallende voetbal met jonge spelers. Alleen net als afgelopen seizoen treedt er na een pikstart verval op en ditmaal zelfs al voor de winterstop.

Dus is ondanks de achtste plaats in de Eredivisie de kritiek gekomen op trainer Jurgen Streppel, die met zijn ploeg afgelopen weekend onderuit ging tegen hekkensluiter Roda JC (2-1). "Natuurlijk hebben we de laatste tijd te veel wedstrijden verloren, maar we verliezen niet voor niks", aldus Streppel in de Leeuwarder Courant. "We incasseren doelpunten door knullige dingen en we missen te veel kansen. We zijn aan beide kanten niet meedogenloos genoeg."

De oefenmeester benadrukt dat hij voor het duel in Kerkrade alles tot in de puntjes had uitgewerkt, hoewel daar na de tweede Limburgse weinig meer van te zien was. "Ik heb vanaf de kant geroepen en gedaan wat ik kon, maar de jongens zullen het uiteindelijk zelf moeten doen."

Op de vraag hoeveel tijd hij nog denkt te krijgen van de clubleiding om de zaak op de rails te krijgen, was Streppel duidelijk: "Daar denk ik totaal niet over na. Ik ben nu nog met deze wedstrijd bezig, en met wat we morgen gaan doen. Ik denk na over hoe we onszelf kunnen verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen