[ENGELAND] Slutsky weg bij Hull, Liverpool zonder Matip

4 december 2017, 11:56

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Hull City en trainer Slutsky nemen afscheid van elkaar

Hull City en Leonid Slutsky hebben met wederzijds instemmen afscheid van elkaar genomen. "Helaas zijn de resultaten niet verbeterd zoals beide partijen hadden gehoopt en daarom is besloten de samenwerking te beëindigen", zegt voorzitter Ehab Allam. Na de degradatie uit de Premier League stelden The Tigers Slutsky afgelopen zomer aan als nieuwe manager. Hij was de eerste Russische trainer in Engeland, maar kon niet imponeren. Hull staat teleurstellend twintigste in het Championship. (Officiële kanalen)

Liverpool mist Matip ook tegen Spartak Moskou

Liverpool kan woensdag in het belangrijke Champions League-duel met Spartak Moskou niet beschikken over Joel Matip. Net als in de competitiewedstrijd tegen Brighton Albion & Hove houdt een spierblessure de verdediger aan de kant. Tegen The Seagulls moest Jürgen Klopp improviseren met zijn defensie. Onder meer Georginio Wijnaldum maakte deel uit van de verdediging. Wanneer Liverpool tegen Spartak een punt pakt, is overwintering in de Champions League een feit. (Officiële kanalen)

Southgate kan ook aanblijven bij teleurstellend WK

De Engelse bond heeft veel vertrouwen in bondscoach Gareth Southgate, ook al mondt het komende WK uit in een teleurstelling. De FA ziet het toernooi in Rusland als een belangrijk tussenstation in de ontwikkeling van de jonge ploeg. "We willen met Gareth bouwen aan een ploeg voor de lange termijn", zegt FA-topman Martin Glenn. Southgate heeft een contract tot en met het EK van 2020. Op het WK treft Engeland in de poule België, Tunesië en Panama. (Sky Sports)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen