[DUITSLAND] Robben niet tegen PSG, Dortmund neemt afscheid

4 december 2017, 13:59

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

Robben moet kraker tegen PSG laten schieten

De Champions League-kraker van Bayern München tegen Paris Saint-Germain komt te vroeg voor Arjen Robben. De aanvaller is nog onvoldoende hersteld van zijn bovenbeenblessure. Robben ontbrak maandag op de training van Der Rekordmeister. Bayern mist dinsdag ook Thiago, Manuel Neuer en Juan Bernat (Officiële kanalen)

Dortmund ontbindt contract van Park

Borussia Dortmund heeft met wederzijdse instemming het contract van Joo-Ho Park verscheurd. Peter Bosz maakte nooit gebruik van de dertigjarige linksback uit Zuid-Korea. Voor Park was te weinig perspectief. In 2015 nam Dortmund hem over van Mainz en kwam sindsdien tot zeven Bundesliga-wedstrijden. (Officiële kanalen)

{image[321688][right-half][]}Heynckes is officieel contractloos

Jupp Heynckes staat officieel zonder contract aan het roer bij Bayern München. De 72-jarige coach moet zijn contract nog altijd ondertekenen, zo onthulde hij in een Q&A. "Ik heb de tijd nog niet gevonden", aldus Heynckes. "Met Uli (voorzitter Hoeness,) heb ik geen contract nodig. We schudden elkaar de hand en hij bepaalt wat ik verdien." (sid)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen