Ajax legt aanvaller Bandé vast tot de zomer van 2023

4 december 2017, 19:12

De kogel is door de kerk in Amsterdam: Boureima Hassane Bandé wordt in de zomer speler van Ajax. De negentienjarige buitenspeler komt over van KV Mechelen en heeft in onze hoofdstad een contract getekend tot 2023. Dat maken de Amsterdammers op de eigen website bekend. De Burkinees ziet de stap naar Ajax als een mooie promotie in zijn loopbaan.

Bandé speelt sinds juli 2017 voor Mechelen, dat hem destijds overnam van Salitas FC Ouagadougou uit zijn geboorteland. Hij speelde tot dusver vijftien duels voor Mechelen en maakte daarin negen goals. Op 14 november van dit jaar maakte hij bovendien zijn debuut in de nationale ploeg van Burkina Faso.

"Uiteraard ben ik heel tevreden met de overstap die ik ga maken, want sportief gezien is het een stap vooruit", zegt Bandé op de website van Ajax. "Maar eerst heb ik een missie met KV Mechelen. Ik ben ze dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en ik wil dit seizoen succesvol afronden. Nu ik in Amsterdam getekend heb, is duidelijk wat ik ga doen en kan ik me volledig focussen op KV Mechelen. Na de zomer richt ik mij op Ajax om mij daar verder te ontwikkelen en ook met Ajax succesvol te zijn." 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen