Heerenveen steunt Streppel: "Over zijn positie geen discussie"

5 december 2017, 08:15

SC Heerenveen staat vierkant achter zijn trainer Jurgen Streppel. De kritiek op de keuzeheer neemt steeds meer toe, zeker na het demasqué van zondag in Kerkrade tegen hekkensluiter Roda JC (2-1). "Over de positie van Jurgen Streppel is geen enkele discussie."

Technisch manager Gerry Hamstra spreekt van een 'compleet vertrouwen' in Streppel. "Ik heb dagelijks contact met Jurgen, zit bij de besprekingen en praat met onze spelers", zegt Hamstra in de Leeuwarder Courant. "Ik zie dat er goed wordt getraind en dat we ook goede wedstrijden hebben gespeeld. Desalniettemin zijn we natuurlijk teleurgesteld over de wedstrijd tegen Roda JC. Dat geldt voor de spelers en staf, voor iedereen binnen de club. We werken hard en evalueren kritisch. Relevant is nu hoe we de zaak op de rit krijgen."

Op de vraag hoeveel krediet Streppel heeft, antwoordt Hamstra: "Ik doe niet mee aan dit soort speculaties. Momenteel zijn we allemaal bezig met de evaluatie van Roda JC en kijken we vooruit naar de volgende wedstrijd. Zo doen we dat altijd. Over de positie van Jurgen Streppel is geen enkele discussie."

Daarnaast beschikt Streppel in het Abe Lenstra Stadion over een aflopend contract. In de winterstop gaan beide partijen evalueren. "Maar dat zijn interne zaken. Wij vinden allemaal dat we meer punten moeten halen. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Al het andere wat er rond de club speelt, leidt alleen maar af."

Heerenveen ontvangt komende zaterdag VVV-Venlo in eigen huis. De Friezen staan na veertien wedstrijden achtste in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen