Van Staa houdt zich niet bezig met sentimenten bij Eagles

5 december 2017, 16:20

Met Jan van Staa heeft Go Ahead Eagles een oude bekende aan boord gehaald. De oefenmeester moet de teleurstellend presterende topclub uit het slop zien te trekken. De opvolger van Leon Vlemmings vindt het mooi om terug te zijn, maar houdt zich eerst alleen bezig met presteren. ?

Woensdag zal Van Staa al op het trainingsveld staan in Deventer. "Natuurlijk is het mooi terug te keren bij een club waar je een goede tijd hebt gehad", reageert hij op de clubwebsite. "Maar dat is verleden tijd; het gaat om het nu. Ik ken de club en de uitdagingen die er liggen. Vol energie en motivatie stap ik daarin. Het doel is helder: de play-offs halen. Daar hebben we iedereen die bij de club betrokken is bij nodig."

Go Ahead hoopt met Van Staa in de drie duels voor de winterstop nog een mooie slag te slaan. "Voetbal begint met twee dingen: strijdlust en plezier", zegt hij. "Je moet het publiek vermaken, dan slaat de vonk vanzelf over naar de tribunes. Het klinkt cliché omdat het vaker wordt gezegd, maar in een kolkende Adelaarshorst is Go Ahead Eagles echt moeilijk te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen