Van Bronckhorst wil Europese campagne positief afsluiten

5 december 2017, 18:40

In de Eredivisie won Feyenoord de afgelopen twee wedstrijden tegen FC Groningen en Vitesse. Trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat zijn ploeg zich ook woensdag in de Champions League kan laten zien in de thuiswedstrijd tegen Napoli. Hoewel er voor de al uitgeschakelde Rotterdammers niets meer op het spel staat, wil de coach het Europese strijdtoneel met opgeheven hoofd verlaten.

Na vijf speelronden is Feyenoord nog puntloos, waardoor het geen kans meer heeft op overwintering. Voor Napoli staat er nog wel wat op het spel: de Italianen moeten winnen om kans te houden op de volgende ronde van de Champions League. "De wedstrijd tegen Napoli is de laatste kans om een goed resultaat te behalen in Europa. We spelen tegen een heel goede tegenstander, maar we zullen voor de winst gaan. Ik hoef mijn spelers daarvoor niet te motiveren", sprak Van Bronckhorst dinsdag op het persmoment.

Het moge duidelijk zijn dat de Europese campagne van Feyenoord zeer teleurstellend is verlopen. "We zijn kampioen geworden en hebben ons daarom gekwalificeerd. We hebben het verdiend om hier te spelen. Natuurlijk is het moeilijk geweest en hadden we gehoopt dat het anders zou lopen. Maar het is een leerzame ervaring geweest voor mijn jongens", aldus de hoofdtrainer van Feyenoord.

De coach kan woensdag niet beschikken over Karim El Ahmadi, die vanwege een knieblessure ontbreekt. Ook verdedigers Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin zijn er niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen