Wöber twijfelgeval bij Ajax: "Loopt er niet florissant bij"

5 december 2017, 20:57

Marcel Keizer kampt voor de topper tussen Ajax en PSV van aanstaande zondag met de nodige personele problemen achterin. De trainer van de Amsterdammers mist in de defensie al Nick Viergever en Daley Sinkgraven en ook

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber is nog niet hersteld van de tegen FC Twente opgelopen kwetsuur.

Het gat tussen Ajax en PSV bedraagt momenteel tien punten en in de Johan Cruijff ArenA zal Ajax dan ook moeten winnen om kans te blijven houden op de titel. Dat beseft ook Keizer. "Het is gelukkig voor spelers van Ajax zo dat ze altijd moeten winnen. Maar van buitenaf zal het belang groter gemaakt worden. Je kunt het heel groot maken, maar de jongens moeten gewoon top zijn zondag. PSV is een degelijk team, ze scoren makkelijk en zijn heel stabiel", zegt hij tegen Ajax TV.

Achterin wordt het een beetje puzzelen voor Keizer in aanloop naar de kraker. Zo is Wöber nog niet helemaal hersteld van zijn nekblessure. "Max is groot, kopsterk en fysiek sterk. Het zal nog moeten blijken of hij het duel met PSV haalt. Hij is op zijn nek gevallen en loopt er nog niet echt florissant bij. Maar die jongens herstellen soms ook snel. Achterin hebben we de nodige personele problemen dus het is kijken of we iedereen op tijd fit kunnen krijgen", aldus de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen