Groep B: Bayern klopt PSG maar komt twee goals tekort

5 december 2017, 23:03   Bijgewerkt: 5 december 2017, 23:35

Bayern München heeft dinsdagavond een 3-1 zege geboekt op Paris Saint-Germain in eigen huis, maar het was niet genoeg om als groepswinnaar te eindigen. De Duitsers moesten met vier doelpunten verschil winnen om alsnog als eerste te eindigen in groep B, maar kwamen dus niet verder dan twee. 

Bayern-PSG

Bayern München wist dat het met vier doelpunten verschil moest winnen om als groepswinnaar naar de knock-outfase te gaan en begon goed aan de wedstrijd. Dat leverde direct iets op want Bayern kwam in eigen huis al na acht minuten spelen op voorsprong. Na een voorzet van Kingsley Coman was het Robert Lewandowski die van dichtbij binnen kon tikken. Enkele minuten voor de rust was het opnieuw raak voor de Duitsers. Het was Corentin Tolisso die fraai raak kopte op aangeven van James Rodriguez.

Vlak na rust maakte PSG echter de aansluitingstreffer. Het was Kylian Mbappé die de 2-1 achter doelman Sven Ulreich kopte. Met nog twintig minuten te gaan bracht Bayern de spanning weer terug in de wedstrijd. Na een goede actie van Kinsley Coman maakte Tolisso zijn tweede van de wedstrijd en bracht de marge weer op twee. Verder dan dat kwam Bayern echter niet, waardoor het genoegen moet nemen met plek twee achter PSG.

Celtic-Anderlecht

Het duel tussen Celtic en Anderlecht ging om plaatsing voor de Europa League. Anderlecht wist van te voren dat het driemaal moest scoren om nog over Celtic heen te kunnen gaan. De Belgen kregen direct kansen in de openingsfase, maar wisten niet te scoren. Pas na rust was er de voorsprong voor de Belgen nadat Jozo Simunovic de bal in eigen doel werkte. Het bleef echter bij 0-1, waardoor Celtic naar de Europa League gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen