PSG verliest in München: "We speelden als individuen"

6 december 2017, 19:22

In het begin van de Champions League-campagne won Paris Saint-Germain met 3-0 van Bayern München, maar van de ploeg die destijds imponeerde was dinsdag weinig terug te zien. Het verloor in Groep B met 3-1 bij Bayern München. Volgens middenvelder Adrien Rabiot heeft de nederlaag met de instelling van de ploeg te maken.

Ondanks het verlies is PSG als groepswinnaar geëindigd in Poule B. "We speelden teveel als individuen en te weinig als team", sprak Rabiot na het duel tegen beIN Sports. "Op de momenten dat we als team speelden, waren we meteen gevaarlijk. We hadden meer kunnen scoren, maar waren niet dodelijk genoeg. We moeten samenwerken als we tegen teams van dit niveau spelen. Als iedereen alleen voor zichzelf speelt, werkt het niet."

Trainer Unai Emery laat zich niet zo kritisch uit als Rabiot. "Het belangrijkste was om groepswinst veilig te stellen. We hebben uiteindelijk een sterke groepsfase afgewerkt en zijn eerste geworden in een poule met Bayern München. Vanavond waren we niet sterk in de eerste helft, maar na de pauze hebben we ons hersteld. Ik ben vijftig procent tevreden en vijftig procent ontevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen