Basel trots: "We zullen vannacht niet veel slapen"

6 december 2017, 00:04

FC Basel was de verrassing in groep A van de Champions League. De Zwitserse ploeg eindigde als tweede achter Manchester United en gaat dus door naar de knock-outfase. Dinsdagavond werd Benfica met 0-2 verslagen. Door die prestatie krijgt de club in één keer 27 miljoen euro bijgeschreven.

Trainer Raphael Wicky was na afloop dan ook zeer trots op zijn ploeg. "Ik ben heel tevreden en heel trots natuurlijk. Twaalf punten halen in deze groep is heel erg knap. Het gaat moeilijk worden om vanavond te slapen. We gaan nu met zijn allen terug naar het hotel, maar ik denk niet dat er iemand is die veel zal slapen", lacht hij na afloop tijdens de persconferentie.

Maandag kent Basel de tegenstander in de laatste zestien. Voor Wicky zijn dat zorgen voor later. "Ik weet niet eens welke andere ploegen de knock-outfase ook hebben gehaald. We hebben iets heel goed gepresteerd en we kijken nu uit naar de loting. Natuurlijk zijn FC Barcelona en Paris Saint-Germain aansprekende tegenstanders. Ik heb geen voorkeur, we zullen tegen elke club moeten presteren", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen