[ITALIË] Fietsende trainer Nicola vertrekt, Conte complimenteert

9 december 2017, 11:58

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Nainggolan slaat terug

AS Roma-middenvelder Radja Nainggolan denkt dat zijn ploeg de criticasters de mond heeft gesnoerd met de eerste plek in Groep C, een zeer zware poule. "Niemand geloofde in ons, dat wij deze poule zouden overleven. Maar onze kwalificatie is meer dan terecht", aldus de Belg. (Italiaanse tv)

{image[319300][right-half][]}- Nicola vertrekt bij Crotone

Crotone-trainer Davide Nicola, die vorig jaar de voetbalwereld verbaasde door 1300 kilometer naar Turijn te fietsen nadat zijn club zich op bizarre wijze wist te handhaven, heeft bevestigd te vertrekken bij de Serie A-club, die op zestiende plaats staat. "Het is mijn eigen keuze om te vertrekken en daar blijf ik bij", aldus de trainer. (Gazzetta dello Sport)

- Conte complimenteert

Chelsea-manager Antonio Conte heeft AS Roma gecomplimenteerd met de eerste plaats in Groep C van de Champions League. Volgens de Italiaan is het terecht dat de Romeinen zich hebben geplaatst voor de achtste finales. "En ook is het goed dat Juventus en Roma als Italiaanse ploegen doorgaan. Het wachten is nog op Napoli", aldus de voormalig bondscoach van Italië. (Persconferentie)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen