[DUITSLAND] Bayern tevreden, Veh technisch directeur Köln

6 december 2017, 14:56

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Tevredenheid bij Bayern München

De 3-1 overwinning van Bayern München op Paris Saint-Germain zorgt voor tevredenheid in het Duitse kamp. "Dit is het Bayeren die iedereen kent", aldus de opgetogen doelman Sven Ulreich. Het heenduel verloor Bayern kansloos met 3-0 en leidde het ontslag van Carlo Ancelotti in. "We hadden iets te bewijzen na de ineenstorting in Parijs. De overwinning is een goed teken voor ons", zegt Sebastian Rudy. (Persconferentie)

- Veh wordt technisch directeur bij FC Köln

Armin Veh gaat aan de slag als technisch directeur van 1. FC Köln. De 56-jarige Duitser heeft een contract tot medio 2020 getekend. "Ik kijk ernaar uit om dit project op te pakken. Het is een enorme uitdaging en geweldige kans om een verschil te kunnen maken in deze fascinerende club", aldus Veh. Hij maakte in Duitsland vooral furore als trainer van onder andere VfB Stuttgart, Eintracht Frankfur en Hamburger SV. (Officiële kanalen Köln)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen