Feyenoord treedt met Malacia en Vermeer aan tegen Napoli

6 december 2017, 19:47   Bijgewerkt: 6 december 2017, 20:03

De pas achttienjarige Tyrell Malacia gaat in een grote wedstrijd zijn debuut maken voor Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de linksback opgenomen in zijn basisploeg voor de wedstrijd tegen Napoli van woensdag in de Champions League. Ook Kenneth Vermeer en Jean-Paul Boëtius verschijnen aan de aftrap in De Kuip.

Van Bronckhorst had voor het treffen met de Italianen een lastige puzzel te leggen. Vandaag werd namelijk duidelijk dat Miquel Nelom vanwege een bovenbeenblessure niet in actie kan komen. Een domper voor Feyenoord, aangezien ook Ridgeciano Haps in de lappenmand zit. De coach heeft er daardoor voor gekozen om Malacia zijn debuut te gunnen.

Opmerkelijk is verder dat Kenneth Vermeer in het doel staat. De concurrent van Brad Jones draagt ook meteen de aanvoerdersband bij Feyenoord. Ook Jean-Paul Boëtius mag zich weer eens vanaf het eerste fluitsignaal laten zien, waardoor Sam Larsson op de bank begint.

Bij tegenstander Napoli, dat moet winnen in Rotterdam om kans te houden op de volgende ronde, staat Dries Mertens zoals verwacht in de spits. Arek Milik is er vanwege een knieblessure niet bij. Ook Lorenzo Insigne is niet van de partij, de Italiaan kampt met een enkelkwetsuur. 

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Nieuwkoop, Van Beek, Tapia, Malacia; Amrabat, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius.

Napoli: Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj; Allan, Diawara, Hamsik; Callejón, Mertens, Zielinski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen