Peeters komt er niet aan te pas bij VVV: "Erg jammer"

7 december 2017, 11:46

Mink Peeters speelt dit seizoen op huurbasis voor VVV-Venlo. De aanvaller van Real Madrid kwam tot dusver echter nog niet verder dan een optreden in de KNVB Beker en werd onlangs bovendien voor een eredivisieduel uit de wedstrijdselectie gezet door Maurice Steijn. Hij geeft toe dat het nog niet echt lekker gaat met hem. 

In een interview met De Limburger geeft Peeters aan dat zijn periode in Limburg tot dusver geen doorslaand succes is. "Ik speelde in het tweede elftal van Real, maar ik wilde meer minuten maken en koos daarom voor VVV", aldus de jeugdinternational. "Ik speel momenteel niet zo veel, wat persoonlijk erg jammer is. Maar het is aan mij om mezelf te laten zien."

Het negentienjarige talent uit Nijmegen vertrok in 2014 naar Madrid om bij het grote Real te gaan spelen. "Ik had wel wat aanpassingsproblemen, gezien het niveau en de leeftijd. Bovendien sprak ik geen Spaans, dus het was soms wel lastig. Gelukkig voelde ik me vrij snel thuis. Toen ik in Venlo kwam, dacht ik; pfoe, ik mis mijn maatjes bij Madrid wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen