Messi: "Als het slecht gaat op WK, moet generatie vertrekken"

7 december 2017, 12:16

Lionel Messi is met opvallende teksten over het aanstaande WK in Rusland op de proppen gekomen. De Argentijn vindt dat zijn generatie moet opstappen als het toernooi uitmondt in een grote teleurstelling.

Argentinië plaatste zich ternauwernood voor het WK en hoopt met zijn ploeg een goed figuur te slaan in Rusland. Hij beseft dat het niveau bij de nationale ploeg omhoog zal moeten als de ploeg een goed resultaat wil halen. "Als we wereldkampioen willen worden, moeten we ons niveau opkrikken. Ons huidige niveau zal niet goed genoeg zijn", zegt hij tegen Tyc Sports. "Maar als we een slecht resultaat halen op het WK moet iedereen opstappen bij de nationale ploeg. Als het een mislukking wordt, is het heel moeilijk om nog met deze generatie te blijven werken. We spelen al heel wat jaren samen, hebben al veel wedstrijden gespeeld en hebben al een aantal keer de Copa America verloren. De mensen willen nieuwe gezichten zien."

Argentinië zit op het WK in een groep met Nigeria, Kroatië en IJsland. Messi sprak zich onlangs ook al uit over de situatie van Gonzalo Higuaín.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen