Fitte selectie voor Scolari

6 juni 2006, 08:40

Luiz Felipe Scolari kent met Portugal een uitstekende voorbereiding op het WK. Zijn elftal raakt steeds beter ingespeeld en nog belangrijker is dat de selectie geen personele problemen kent. Iedereen is fit, zelfs nog fitter dan twee jaar geleden tijdens het EK in eigen land.

De enige twee spelers die de laatste weken niet voluit mee konden trainen, Nuno Gomes en Luis Boa Morte, zijn allebei weer vrijwel volledig fit. Verder kent de selectie geen problemen, bevestigt teamarts Nuno Campos. "Een uitvoerige medische analyse heeft uitgewezen dat niemand met fysieke problemen kampt. De trainingen worden steeds zwaarder, maar de spelers reageren hier prima op. De tests hebben zelfs uitgewezen dat de fysieke toestand van de spelers beter is dan twee jaar geleden."

Twee jaar geleden bereikte Portugal als gastland nog de finale van het EK. Deze eindstrijd werd vervolgens met 1-0 verloren van Griekenland. Tijdens het WK spelen de Portugezen, die gelden als outsiders voor het winnen van de titel, in de eerste ronde tegen Mexico, Angola en Iran. In de tweede ronde wacht mogelijk een confrontatie met Nederland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen