PEC Zwolle heeft conflict met oud-kledingsponsor Robey

7 december 2017, 16:16

Het gaat sportief uitstekend met PEC Zwolle, maar zakelijk heeft de club nog een hoofdpijndossier. De club leeft in onmin met kledingsponsor Robey. Het conflict is zo groot dat de rechter binnenkort licht in de duisternis moet brengen.

Dat geeft voorzitter Adriaan Visser aan op de website van de club. "PEC en voormalig kledingsponsor Robey hebben helaas een zakelijk conflict. De twee partijen verschillen van mening over de interpretatie van het contract. Ondanks diverse gesprekken zijn de partijen niet nader tot elkaar gekomen inzake de afwikkeling van deze overeenkomst en de afspraken die daarmee samenhangen. De stand van zaken is nu dat er een uitspraak van de rechter dient te komen. Midden januari zal er een eerste zitting volgen. Wordt dus vervolgd."

Ondertussen gaat het sportief uitstekend met de club, waardoor de spelers van de club nadrukkelijk in de picture staan. Dat beseft Visser ook. "De positieve flow waar de club zich in bevindt heeft overigens ook een keerzijde. Het geruchtencircuit is inmiddels aardig op stoom geraakt en als ik de media mag geloven krijgen we hier in Zwolle te maken met een ware leegloop. Ondertussen heeft zich officieel nog geen enkele club gemeld en wil ik hier een duidelijk statement maken. Bij PEC Zwolle vertrekken geen spelers meer voor een appel en een ei. De club dient van een transfer fundamenteel beter te worden en dat is alleen het geval als de juiste prijs, in onze ogen, geboden wordt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen