Vreven kijkt uit naar derby: "Met geslepen messen voetballen"

7 december 2017, 19:19

NAC Breda reist vrijdag af naar Tilburg voor de derby tegen Willem II. Bij winst kan NAC op de ranglijst over Willem II heen en dus zette trainer Stijn Vreven de gemoederen vast op scherp. Zo liet hij onder andere keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar de groep toespreken.

Ten Rouwelaar stond heel wat jaren onder de lat bij NAC en weet dus hoe het is om de derby tegen Willem II te spelen. "Jelle raakt altijd de juiste snaar als het over Willem II gaat. Hij spreekt in superlatieven en in zeer harde bewoordingen. Dus dat zal wel indruk hebben gemaakt. Bij mij in ieder geval wel", aldus Vreven tegenover Omroep Brabant.

In Tilburg staat er namelijk voor NAC meer op het programma dan de belangrijke drie punten. "Ik vind het wel leuk als iemand vol passie praat over hoe die wedstrijd beleefd moet worden. We zitten toch met een grote groep jongens uit het buitenland die niet op de hoogte waren dat dit zo belangrijk is. Zij weten nu dat ze vrijdag met geslepen messen moeten voetballen", besluit Vreven, die voor dezelfde elf spelers als tegen Excelsior kiest.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen