Groep B: Dinamo pakt eerste plaats na zege op Partizan

7 december 2017, 21:19

Dinamo Kiev meldt zich als groepswinnaar van poule B in de knock-outfase van de Europa League. De Oekraïners klopten Partizan met 4-1. Young Boys en Skënderbeu waren al uitgeschakeld. In hun laatste wedstrijd hielden zij elkaar in evenwicht.

Dinamo Kiev - Partizan 4-1

Dinamo Kiev en Partizan speelden tegen elkaar om de groepswinst. Beide ploegen schotelden een aantrekkelijk duel voor. Vooral Mykola Morozyuk en Junior Moraes hadden er zin in. Morozyuk opende de score en gaf daarna de assists voor de beide doelpunten van Moraes. Vanaf de penaltystip deed Partizan vlak voor rust nog wat terug. In de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de tweede goal. Maar een makkelijk gegeven strafschop aan Kiev besliste de wedstrijd. Moraes schoot de penalty binnen.

Young Boys - Skënderbeu 1-1

Young Boys en Skënderbeu nemen met een gelijkspel afscheid van de Europa League. De twee ploegen waren al uitgespeeld. De bezoekers kwamen vlak na rust op voorsprong via Enis Gavazaj, Guillaume Hoarau maakte vlot gelijk en bepaalde daarmee de eindstand op 1-1.