Gattuso baalt van nederlaag: "Dit doet heel veel pijn"

7 december 2017, 22:10

Gennaro Gattuso wist nog niet één keer te winnen als trainer van AC Milan. Na een gelijkspel tegen Benevento in de Serie A volgde donderdagavond een 2-0 nederlaag tegen Rijeka in de Europa League. De trainer stak na afloop de hand in eigen boezem.

"Dit doet heel veel pijn", begon Gattuso na afloop in gesprek met Sky Sports Italia. Omdat AC Milan al als groepswinnaar geplaatst was voor de knock-outfase gaf de trainer enkele basisklanten rust. "Ik heb gekozen voor deze opstelling, dus ik ben eindverantwoordelijk. We zijn nog niet in staat om te reageren bij een tegenslag. Dat is iets wat we snel moeten verbeteren. Maar ik zou een volgende keer weer voor deze opstelling kiezen. Er komen namelijk belangrijke wedstrijden aan", doelt hij op de competitie en de Coppa Italia.

Toch zal Gattuso ook nog enkele positieve punten in het duel met Rijeka. "We waren wel veel in balbezit en probeerden aan te vallen. Fouten maken kan altijd gebeuren, maar we zijn blijkbaar nog niet in staat om negentig minuten geconcentreerd te blijven spelen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen