Gisteren gemist: Vitesse en Arsenal zegevieren, Ziyech blijft

8 december 2017, 01:38

In de nieuwe rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdagavond 7 december.

Vitesse wint Europese 'uitzwaaiwedstrijd' door late goal

Vitesse heeft op de valreep een Europese zege weten te noteren. De 'uitzwaaiwedstrijd'tegen het Franse OGC Nice, dat al geplaatst was, werd donderdag verdiend met 1-0 gewonnen.

Arsenal haalt uit, ook Rode Ster verder

Arsenal was al door als groepswinnaar van poule J, maar deed donderdagavond nog maar eens van zich spreken. In eigen huis werd BATE Borisov met maar liefst 6-0 aan de kant gezet. Rode Ster Belgrado boekte een overwinning op FC Köln waardoor ook de Serviërs naar de knock-outfase gaan.

Gattuso baalt van nederlaag: "Dit doet heel veel pijn"

Gennaro Gattuso wist nog niet één keer te winnen als trainer van AC Milan. Na een gelijkspel tegen Benevento in de Serie A volgde donderdagavond een 2-0 nederlaag tegen Rijeka in de Europa League. De trainer stak na afloop de hand in eigen boezem.

De laatste 32 ploegen in Europa League: geplaatste en ongeplaatste clubs

De 32 ploegen in de knock-outfase van de Europa League zijn bekend. Maandag bepaalt de loting wie tegen wie speelt. Clubs uit hetzelfde land kunnen elkaar niet treffen. Ook clubs die bij elkaar in de groep zaten, ontlopen elkaar. De UEFA heeft onderscheid gemaakt tussen geplaatste en ongeplaatste ploegen.

Ziyech blijft bij Ajax: "Ik ben hier op mijn plek en nog niet klaar"

Hakim Ziyech maakt het seizoen bij Ajax af. De middenvelder voelt niets voor een winters vertrek. Dat zegt de Marokkaans international in een interview met het Algemeen Dagblad.

Belangrijke uitslagen:

Vitesse - Nice 1-0

Rijeka - AC Milan 2-0

Atalanta - Olympique Lyon 1-0

Apollon Limassol - Everton 0-3

Arsenal - BATE Borisov 6-0

Zulte Waregem - Lazio 3-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen