Neeskens denkt te vertrekken bij Australië

Ger
6 juni 2006, 09:52

Johan Neeskens verwacht dat hij na het WK niet terugkeert bij Australië. Frank Lowry, voorzitter van de Australische bond, polst eerst andere kandidaten voordat hij met Neeskens gaat praten. "Dat is te laat", zegt Neeskens in AD Sportwereld. "Voor het WK, deze week dus, wil ik mijn besluit nemen."

Neeskens heeft een vervelend gevoel over de huidige gang van zaken. "Als ze mij werkelijk willen houden, zouden ze eerder met mij praten. Ik wil mijn toekomst voor het WK bepalen." Lowry hoopt een 'grotere naam' binnen te halen en polste inmiddels Gérard Houllier van Olympique Lyon. De salariseisen van de Franse coach schijnen echter te hoog te liggen en bovendien wil Houllier zich niet het grootste deel van het jaar in Australië vestigen.  

Na deze week gaat Neeskens zijn toekomst bepalen. De oud-international heeft verschillende opties achter de hand. Zo kan Neeskens als assistent van Hiddink naar Rusland, maar ook Barcelona heeft zich bij hem gemeld, om Henk ten Cate op te volgen. "Dat is ook een mogelijkheid", geeft Neeskens toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen