Van 't Schip en Van der Gaag verwachten reactie van Excelsior

8 december 2017, 15:11

Hoewel PEC Zwolle als een tierelier draait in de Eredivisie tot dusver, gaat trainer John van 't Schip vermoedelijk een aanpassing doen in zijn opstelling. De coach liet Terell Ondaan in de laatste training voorafgaand aan het duel met Excelsior in de spits spelen ten koste van Stef Nijland, die vorige week in de basis begon. De Rotterdammers willen op hun beurt revanche.

Verder worden er geen veranderingen verwacht bij PEC Zwolle, dat nog altijd keurig op de vierde plaats in de Eredivisie staat. Een terugval blijft vooralsnog uit: "We zijn veertien wedstrijden onderweg, een terugval kan nog komen", beseft Van 't Schip tegenover RTV Oost. "De competitie is nog lang, we zijn nog niet eens op de helft. Maar we blijven gefocust. Dan kun je best een keer verliezen, maar blijf je groeien. Wat het geheim is? We doen niets anders dan de eerdere weken."

Waar bij PEC Zwolle een slechte fase juist uitblijft, zit opponent Excelsior na een prima seizoensstart in een iets mindere fase. Van 't Schip is dan ook op zijn hoede: "Dan komt er ook weer een goede periode bij hen. Ze waren absoluut niet tevreden met hoe het vorige week tegen NAC Breda is verlopen, dus we kunnen een reactie verwachten."

In dat duel van zaterdagavond kan de oefenmeester weer een beroep doen op Luigi Bruins, die net als Jordy de Wijs fit is. Lorenzo Burnet trainde ook weer mee en is een twijfelgeval. Alleen Alessandro Damen, Shane O'Neill en Desevio Payne zijn nog niet inzetbaar tegen PEC Zwolle, dat op haar beurt alleen de langdurig geblesseerde Dico Koppers en Philippe Sandler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen