Ten Hag: "Te veel vertrouwen is onze valkuil soms"

8 december 2017, 16:45

FC Utrecht werkt met vertrouwen toe naar de thuiswedstrijd van zondag tegen Feyenoord. De Domstedelingen zijn al vijf wedstrijden op rij ongeslagen, met de zege in Amsterdam op Ajax (1-2) als uitschieter. "Te veel vertrouwen, dat is onze valkuil soms juist."

Trainer Erik ten Hag wijst naar de wedstrijd van vorige week tegen PEC Zwolle (1-1). "We hadden ze liggen, kregen de kans de wedstrijd te beslissen maar gingen uiteindelijk met één punt terug naar Utrecht", zegt de keuzeheer op de website van Utrecht. "Met de manier waarop we in de slotfase speelden, liepen we het risico een tegendoelpunt te incasseren. En inderdaad: het balletje viel binnen."

Nadat Utrecht vorige week vrijdag in Zwolle speelde, kwam tegenstander Feyenoord nog twee keer in actie. In de competitie tegen Vitesse, en in de Champions League tegen Napoli. "Wij hebben de relatief lange periode die zat tussen PEC Zwolle-uit en Feyenoord-thuis aangegrepen om energie te tanken in aanloop naar de laatste wedstrijden van dit jaar."

Met Feyenoord wacht Utrecht deze maand nog drie competitiewedstrijden, waaronder het midweekse treffen van woensdag tegen VVV-Venlo. "We gaan een Engelse week in, met drie wedstrijden in acht dagen tijd. Feyenoord-thuis heeft nu de volledige aandacht. We kijken uit naar het spelen van die wedstrijd in een kolkend Stadion Galgenwaard, maar we willen meer dan dat. We willen winnen, en daar gaan we voor."

Yassin Ayoub is een twijgelgeval, omdat hij liesproblemen heeft. Ook achter Ramon Leeuwin is en vraagteken, hij heeft last van zijn heup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen