Fraser: "Wij kunnen een hele speciale ploeg zijn"

8 december 2017, 17:19

Vitesse reist zondag met een glimlach naar Rotterdam voor het duel met Sparta. De Arnhemmers sloten donderdag de Europa League af met een 1-0 zege op OGC Nice. "Hopelijk kan dat ons positief beïnvloeden."

Fraser: "Sparta kan het ploegen lastig maken"

Henk Fraser wil dat zijn ploeg de overwinning op de Fransen tegen Sparta een passend vervolg geeft. "We moeten zorgen dat we er weer staan. We gaan uit van eigen kwaliteiten maar Sparta heeft al vaker laten zien dat zij het ploegen heel erg lastig kunnen maken", zegt Fraser op de website van Vitesse. "Als we naar onszelf kijken, moeten we eerlijk zijn dat we een hele speciale ploeg kunnen zijn zoals we dat hebben laten zien bij Ajax- en sc Heerenveen-uit. Maar we hebben ook een ander gezicht."

De Eredivisie, waarin Vitesse momenteel de zevende plaats bezet, is het enige waar de Arnhemmers dit seizoen nog voor spelen. "We moeten voorwaarden creëren, zeker nu we geen Europees voetbal meer spelen, dat iedereen fit en fris is en volop energie heeft om de resterende wedstrijden in te gaan."

Het is onzeker of Charlie Colkett en Alexander Büttner inzetbaar zijn. Colkett viel tegen Nice geblesseerd uit, Büttner kampt met lichte hamstringklachten.

Pastoor: "We kunnen een hoger niveau halen"

Tegenstander Sparta verloor de laatste twee wedstrijden, maar dat beïnvloedt het gevoel van Alex Pastoor niet. "Wat wij altijd doen, als wij analyseren, dan beperken wij de uitslag tot het bespreken hoe de goals tot stand komen, verder probeer je je spel steeds verder te ontwikkelen", zegt de Sparta-trainer tegen RTV Rijnmond. "Ik vind dat wij dat goed hebben gedaan tegen FC Utrecht en PSV. We kunnen een hoger niveau halen, omdat de tegenstanders van een groter kaliber is. Ik verwacht dat wij die ontwikkeling kunnen doortrekken tegen Vitesse."

Positief voor Sparta is de terugkeer van Stijn Spierings.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen