Gisteren gemist: Brabantse derby valt tegen, Schuurs blinkt uit

9 december 2017, 00:30

In de nieuwe rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdagavond 8 december.

Willem II en NAC in evenwicht na matige Brabantse derby

De eerste editie van de burenruzie tussen Willem II en NAC Breda van dit seizoen heeft vrijdagavond in Tilburg geen winnaar opgeleverd (1-1). Spannend was het wel, maar goed voetbal was het zeker niet.

Vlam slaat na afloop even in de pan bij Willem II - NAC

Het meeste vuurwerk bij Willem II - NAC Breda (0-0) ontstond na afloop. Supporters van de Tilburgers gooiden vuurwerk en aanstekers op het veld, vervolgens was er een opstootje tussen spelers van beide ploegen. "Ik vond het eigenlijk wel meevallen."

Ajax-aanwinst Schuurs steelt de show met twee wereldgoals

Op een vrijdag waar hevige sneeuwval drie Jupiler League-duels parten speelde, groeide Perr Schuurs uit tot de grote uitblinker van speelronde 17. Met twee wereldgoals hielp de kersverse Ajax-aanwinst Fortuna Sittard op weg tegen het kansloze RKC Waalwijk (5-0)

Sneeuw speelt Jupiler League parten: twee duels afgelast, één gestaakt

Sneeuwval speelde de Jupiler League parten. Bij Go Ahead Eagles - Jong PSV en FC Oss - NEC werd niet eens afgetrapt, Helmond Sport - FC Eindhoven zochten tijdens de wedstrijd de kleedkamer op. Inmiddels is duidelijk geworden dat Go Ahead Eagles en Jong PSV dinsdag een nieuwe poging wagen, FC Oss - NEC staat voor maandag gepland.

PEC Zwolle maakt werk van contractverlenging Sandler

PEC Zwolle wil het contract van Philippe Sandler openbreken en verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2019 af. De speler heeft inmiddels een voorstel ontvangen, bevestigde technisch directeur Gerard Nijkamp aan de Stentor.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen