Kluivert: "Van mijn kwaliteiten wil ik nog grotere wapens maken"

9 december 2017, 08:57

Tegen Roda JC was Justin Kluivert met drie goals de reddende engel bij Ajax, maar een week later tegen FC Twente was een doelpunt van de buitenspeler niet voldoende. De jonge Ajacied legt veel druk op zichzelf en schuwt het werk dat er gedaan moet worden niet.

"Ik wil voor het team het verschil maken", vertelt hij aan De Telegraaf. "Daar ga ik honderd procent zeker voor, want ik zit lekker in mijn vel. Ik reken op mijn ploeggenoten en zij mogen op mij rekenen. Op de trainingen gaat het oké. Na afloop ben ik met Dennis Bergkamp bezig met 'schieten, schieten, schieten.' Hij geeft extra lastige ballen aan, waardoor mijn eerste aanname perfect moet zijn. En ik heb veel aan mijn sprinten gewerkt met Troy Douglas om nóg sneller te worden. Van mijn kwaliteiten wil ik nog grotere wapens maken."

Die wapens kan Ajax goed gebruiken tegen PSV, als de Amsterdammers alles op alles zullen moeten zetten om in de titelrace te blijven. "Het zal moeilijk worden om PSV te verslaan én kampioen te worden, maar daar gaan we wel voor en geloven we ook in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen