Bosz: "Het kan zo maar een keer afgelopen zijn"

9 december 2017, 18:43

Peter Bosz slaagde er zaterdag opnieuw niet in om te winnen met Borussia Dortmund. Tegen laagvlieger Werder Bremen ging de ploeg met 1-2 onderuit. De baan van de Nederlandse trainer komt daardoor steeds meer onder druk te staan en dat besefte hij na afloop ook.

"We hebben wedstrijden verloren waar we wel goed gespeeld hebben. Maar de eerste helft van dit duel deed gewoon pijn aan mijn ogen", zegt Bosz na de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. "Zo slecht heb ik ons nog nooit zien spelen. Dit was een uitgelezen kans om weer eens te winnen. Maar dat hebben we niet gedaan. We krijgen iedere week heel makkelijk doelpunten tegen. Dan moet je er wel heel veel maken om te winnen."

Over zijn toekomst bij Dortmund durfde Bosz nog geen uitspraken te doen. "Dat weet je natuurlijk nooit. Ik zit bij een heel grote club. Ik vind dat het bestuur al extreem lang rustig is gebleven. Het kan zo maar eens een keer afgelopen zijn. Ik ben nog strijdbaar, dat is het punt niet. Maar ik ga niet over mijn eigen positie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen