El Ghazi scoort tegen Paris SG, dat wel drie punten pakt

9 december 2017, 19:25

Paris Saint-Germain heeft zich herpakt na nederlagen tegen Strasbourg en Bayern München. De fiere koploper in de Franse competitie won zaterdag de thuiswedstrijd tegen laagvlieger OSC Lille, ondanks een tegengoal van invaller Anwar El Ghazi, met 3-1.

Angel Di Maria kopte Paris SG in de 28ste minuut op 1-0 uit een voorzet vanaf rechts van Kylian Mbappé. Vier minuten na de pauze was Di Maria de aangever bij de 2-0 van Javier Pastore. El Ghazi bracht in de 86ste minuut, tien minuten nadat hij was ingevallen, de spanning terug met de 2-1.

De aansluitingstreffer van El Ghazi gaf Lille nieuwe hoop op een stunt. De bezoekers kregen in de derde minuut van de extra tijd een corner, waarbij keeper Mike Maignan mee naar voren ging. De sluitpost kon Lille echter niet langszij helpen. Sterker nog: Paris SG kwam er snel uit, waarna Mbappé in de tegenaanval het leder probleemloos in het lege doel kon schuiven en de eindstand op 3-1 bepaalde.

Met 44 punten uit zeventien wedstrijden staat Paris SG stevig bovenaan in de Ligue 1. Het heeft twaalf punten meer dan nummers twee Lyon, Monaco en Marseille, die alle drie wel nog een duel tegoed hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen