Galatasaray toont veerkracht in duel met twee rode kaarten

9 december 2017, 19:37

In een wedstrijd vol spektakel heeft Galatasaray drie punten gepakt ten koste van Akhisar Belediyespor. De ploeg van coach Igor Tudor stond zaterdag in het eigen Türk Telekom Stadyumu bij rust met 0-2 achter, maar won dankzij een sterke tweede helft met 4-2. Beide teams sloten het duel af met tien man.

Door een eigen doelpunt van Maicon en een goal van Olcan Adin leidde middenmoter Akhisar Belediyespor bij rust verrassend met 0-2 in Istanbul, maar in de 43ste minuut was het wel met tien man komen te staan. Miguel Lopes werd, vlak voor de 0-2, met een directe rode kaart van het veld gestuurd.

Met een man meer knokte Galatasaray zich in de eerste zes minuten van de tweede helft van 0-2 terug tot 2-2, door doelpunten van Fernando en Bafetimbi Gomis. Laatstgenoemde kreeg in de 68ste minuut eveneens een directe rode kaart, waardoor het weer tien tegen tien was. Younes Belhanda bracht Galatasaray in de zeventigste minuut op 3-2, diep in de extra tijd legde Sofiane Feghouli de eindstand vast op 4-2.

Door de winst neemt Galatasaray de koppositie over van Istanbul Basaksehir, maar de werkgever van Eljero Elia gaat zondag nog op visite bij Sivasspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen