Steijn: "Prachtig punt, vooral gezien de manier waarop"

9 december 2017, 22:07

Evenals eerder dit seizoen tegen FC Groningen, Vitesse en Feyenoord sleepte VVV-Venlo zaterdag in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in de slotfase een punt uit het vuur. Door een goal van Ralf Seuntjens in de 85ste minuut verliet de promovendus het Abe Lenstra Stadion met een 2-2 gelijkspel.

"We zorgen er steeds voor dat we zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven. Als het verschil één doelpunt is, dan hebben we de mogelijkheden om van systeem te veranderen. Onze spelers, ook die op de bank beginnen, weten wat ze moeten doen", aldus coach Maurice Steijn bij de NOS. "Dan is het zaak dat je ook scoort in de slotfase en tot nu toe doen we dat steeds. Dat is een verdienste van de ploeg."

"Dit zijn de mooiste punten, vooral vanwege de manier waarop", vervolgt Steijn. "Heerenveen-uit is een ongelooflijk moeilijke wedstrijd. Maar als je ziet hoe we ons weren, zeker in de beginfase waarin we sterk uit de startblokken schoten, dan maakt het me trots om te zien hoe de ploeg elke week beter wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen