Valencia ontsnapt dankzij penalty aan puntenverlies

9 december 2017, 22:36

Valencia heeft zaterdagavond in de slotfase een 2-1 overwinning geboekt op Celta de Vigo. Dankzij een strafschop negen minuten voor tijd haalde de nummer twee van de Primera División alsnog de volle buit binnen. Daardoor voert Valencia de druk op FC Barcelona op.

Voor Valencia leek er weinig aan de hand toen Simone Zaza op aangeven van Daniel Parejo na 25 minuten spelen de score opende tegen Celta de Vigo, de huidige nummer tien van Spanje. Na rust ging het echter mis voor Valencia. Toen de tweede helft twee minuten oud was tekende Iago Aspas voor de gelijkmaker.

Lange tijd leek het ook bij 1-1 te gaan blijven, maar negen minuten voor tijd bood een strafschop uitkomst voor Valencia. Na een overtreding van Pablo Hernandez op Nacho Gil ging de bal op de stip. Parejo was vervolgens opnieuw belangrijk voor Valencia. Hij bepaalde vanaf elf meter de eindstand op 2-1.

Valencia nadert FC Barcelona door de zege tot op twee punten. De koploper gaat zondag echter nog op bezoek bij nummer zes Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen