Stegeman: "Dacht dat we er voor rust redelijk grip op hadden"

10 december 2017, 02:16

Op basis van de eerste helft had Heracles-coach John Stegeman niet verwacht dat zijn club de uitwedstrijd tegen AZ met 5-0 zou verliezen. De Overijsselse club haalde namelijk met 0-0 de pauze in het AFAS Stadion.

"Dit was een avond om heel snel te vergeten", reageerde Stegeman na afloop bij de NOS. "Zonder dat ik vond dat we heel goed speelden in de eerste helft, dacht ik wel dat we redelijk grip op het duel hadden. We haalden met 0-0 de pauze en ik had niet het gevoel dat we deze wedstrijd hoefden te verliezen of dat we er met 5-0 af zouden gaan."

In het laatste kwartier liep AZ van 1-0 uit naar 5-0. "Wil je hier met 2-0 of 3-0 weg, of laten we het lopen met z'n allen? Dan zie je dat we mentaal niet sterk genoeg zijn om te zeggen dat we de boel dichthouden", vervolgt Stegeman. "Dat komt wellicht ook doordat we een paar tikjes hebben opgelopen de afgelopen periode. We hebben een jonge groep, moesten ook wat wijzigingen doen en dan zak je finaal door de ondergrens. Dit doet best wel pijn. We zitten in een moeilijke fase, maar ik ben ervan overtuigd dat we eruit gaan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen