Til na 5-0 zege: "We willen heel graag, we zijn gretig"

10 december 2017, 10:52

Wie na de eerste helft van het treffen tussen AZ en Heracles Almelo in Alkmaar zou hebben ingezet op een 5-0 zege voor de thuisclub had een leuk zakcentje verdiend. Halverwege was de score in het AFAS Stadion namelijk nog 0-0, maar in het tweede bedrijf scoorde AZ vijf keer.

Door een eigen goal van Bram Castro kwam AZ in de 55ste minuut op 1-0, twintig minuten later zorgde Guus Til voor de 2-0. Daarna ging het hard: in de laatste tien minuten scoorden de Noord-Hollanders drie keer. "Bij rust was het nog 0-0. Dan verwacht je niet dat het nog 5-0 wordt", zegt Til op de officiële website van AZ. "In de tweede helft deden we er een tandje bij. Dat heeft goed uitgepakt. We willen ook heel graag, we zijn gretig."

Til moest tegen Heracles twee keer worden behandeld wegens een blessure, maar verbeet de pijn. Daarvoor werd hij uiteindelijk beloond met zijn zesde doelpunt van het seizoen. "Dat was een gelukje. Hun keeper maakte gewoon een fout. Het was geen wereldgoal, maar hij telt wel voor één he? Net als bij een wereldomhaal", besluit Til nuchter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen