AS Roma krijgt Chievo-keeper Sorrentino niet kapot

10 december 2017, 14:35

AS Roma heeft niet geprofiteerd van het gelijkspel in de kraker tussen Juventus en Internazionale (0-0) van zaterdag. De Romeinse club kwam zondag in de uitwedstrijd tegen Chievo Verona zelf ook niet verder dan een doelpuntloze remise.

Roma had wel uitstekende kansen in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona, maar het kreeg Chievo-keeper Stefano Sorrentino niet klein. De sluitpost imponeerde met acht reddingen, waaronder een aantal heel fraaie. Als Sorrentino dan eens verslagen was, dan faalde Roma zelf in de afwerking. Zo leek Edin Dzeko in de 56ste minuut een voorzet vanaf links binnen te tikken bij de tweede paal, maar hij kwam hiervoor een teenlengte tekort. In de openingsfase was Chievo dicht bij een voorsprong geweest: na een vrije trap raakte Roberto Inglese de lat.

Met 35 punten bezet Roma de vierde plaats in de Serie A. De werkgever van Kevin Strootman, die een basisplek had tegen Chievo, heeft drie punten minder dan nummer drie Juventus, dat wel een duel meer heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen