Keizer: "Kunnen verrassen in de tweede seizoenshelft"

10 december 2017, 20:02

Marcel Keizer zag Ajax in eigen huis een 3-0 zege boeken op koploper PSV. De trainer van de Amsterdammers was zeer tevreden met het spel wat zijn ploeg op de mat legde. Hij stelt dan ook dat Ajax in de tweede seizoenshelft nog flink kan gaan verrassen.

Ajax wist dat het niet mocht verliezen om kans te houden op de landstitel en Keizer loofde na afloop de instelling van zijn ploeg. "Ik vond dat we heel volwassen gespeeld hebben. In balbezit waren we goed en we hebben met lef gespeeld. Dat stemt tevreden, ik heb vandaag genoten van mijn team", aldus de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports. "We stonden nu ook elke keer goed, daar hebben we op getraind. We hebben PSV echt stuk gespeeld."

Door de zege van Ajax op PSV staan de Amsterdammers nog zeven punten achter. Keizer hoopt dat Ajax de draai heeft gevonden en heeft de hoop op het kampioenschap nog lang niet opgegeven. "Ik weet waar wij vandaan komen en ik weet hoe wij erbij liepen in juli", doelt hij op de situatie met Abdelhak Nouri. "Ik heb altijd gezegd: als het verschil niet te groot wordt voor de winterstop, kunnen wij in de tweede seizoenshelft nog enorm verrassen", besloot de trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen