Mourinho vreest dat titelstrijd voorbij is na nederlaag

10 december 2017 – Manchester United verloor zondagavond met 1-2 van Manchester City. Daardoor komt de nummer twee van de Premier League elf punten achter te staan op koploper City. Manager José Mourinho vreest dat de titelstrijd daardoor al gedaan is.

Mourinho vreest dat titelstrijd voorbij is na nederlaag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Voor City was de overwinning op United alweer de veertiende op rij. "De titelstrijd is zeer waarschijnlijk gedaan", reageerde Mourinho na afloop tegenover de BBC. "Natuurlijk zullen we nog voor de punten blijven vechten en proberen om het gat kleiner te laten worden. Maar City heeft nu wel een heel groot voordeel. Ze hebben een goed team, maar ze hebben ook heel veel geluk. Alle beslissingen vallen uit in hun voordeel."

Met die laatste uitspraak doelde Mourinho ook op de wedstrijd van zondag. De manager vond dat Ander Herrera na een val in het strafschopgebied een penalty had verdiend in plaats van geel voor een schwalbe. "De scheidsrechter floot sterk, maar hij maakt wel een fout die cruciaal bleek. Het was een overduidelijke strafschop. Geeft hij hem wel dan wordt het nog 2-2."

Reacties

Premier League

gerelateerd