Schöne genoot tegen PSV: "We waren heer en meester"

10 december 2017, 22:18

Ajax won zondag de topper tegen PSV met 3-0. Lasse Schöne tekende voor tweede Amsterdamse treffer en was blij met het goede spel van de Amsterdammers. De middenvelder hoopt dat de zege van Ajax een mentale tik betekent voor PSV.

"De manier waarop we winnen is mooi. We waren heer en meester. Er was maar één ploeg die het vandaag verdiende om te winnen", aldus Schöne na afloop tegenover Ajax TV. "In de eerste helft hebben we niet veel gecreërd, maar PSV wel moe gespeeld. Na rust maken we dan drie goede goals. Het was een heerlijke wedstrijd. Vanaf minuut één gingen we ertegenaan en iedereen ging mee."

Door de gele kaart die Schöne kreeg na een duel met Jorrit Hendrix mist de middenvelder het duel van Ajax met Excelsior. "Maar opstootjes horen er een beetje bij in zo'n wedstrijd. Dat vind ik eigenlijk ook wel leuk", reageert de Deen. Ajax moet nu nog zeven punten op koploper PSV zien goed te maken. "Ik hoop dat dit een mentale tik is geweest. Ze wonnen de laatste wedstrijden maar nipt en nu hebben ze toch een afstraffing gehad. Hopelijk morsen ze voor Kerst nog punten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen