Keizer vreesde niet ontslag niet bij verlies tegen PSV

11 december 2017, 08:13

Ondanks de druk die op Marcel Keizer lag de laatste weken vanwege de wisselvallige resultaten, voelde de oefenmeester van Ajax dat niet zo. Ook bij een nederlaag tegen PSV was zijn positie houdbaar gebleven, dacht de trainer. "Ik heb niet gevreesd voor mijn baan."

Al plaatste hij nog wel een kanttekening bij zijn antwoord. "Maar die vraag moet je eigenlijk niet aan mij, maar aan de directie stellen", vond hij tegenover De Telegraaf. Hoewel de Amsterdammers een prachtige 3-0 zege boekten, had er volgens Keizer niet afgetrapt moeten worden in de Arena. "We hadden niet moeten spelen. Ik ben van mening dat er besloten had moeten worden dat er vandaag nergens in Nederland gevoetbald had moeten worden. Iedereen wist wat er aan kwam. Ik hoop dat alles goed gaat en iedereen veilig thuis komt."

Uiteindelijk was de oefenmeester natuurlijk zeer tevreden met het resultaat. "Ik vind dat we heel goed hebben gespeeld, met lef en passie, op het randje. In balbezit hebben we goed de vrije man gezocht en we zijn geduldig geweest, waar we dat moesten zijn", analyseerde Keizer. "De jongens hebben alles gedaan wat ze konden en zaten tegen kramp aan. Ik ben blij voor mijn spelers en blij voor de competitie…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen